Soția lui Cornel Patrichi atacă, după ce soțul ei a fost dat afară de la ”Dansez pentru tine”

 

Soţia coregrafului Cornel Patrichi a publicat pe Facebook o scrisoare în care cere conducerii Pro TV să îşi ceară scuze pentru situația în care a fost pus acesta.

 

Cornelia Patrichi o atacă pe Mona Segall, producătorul general al show-ului,

 

Zilele acestea mi-a fost foarte greu să citesc titlurile ziarelor: . Ar fi fost mai potrivit <înlocuit>. Este foarte greu ca, după o viaţă de muncă cu pasiune şi dragoste pentru dans, la sfârşitul carierei să ai o asemenea surpriză neplăcută. V-aş minţi dacă aş spune că nu l-a afectat această decizie pe care, de altfel, o consideră total nefondată. Şi nu atât faptul că a fost înlocuit, ci modul în care a fost înlocuit; fără un pic de respect. Oricum consider motivaţia doamnei Mona Segall nefondată, confuză şi subiectivă. 

 

Deşi ştiu că trăim într-o ţară în care există o gravă inversare a valorilor, am sperat că PRO TV rămâne o televiziune corectă şi imparţială în aprecierea calităţilor profesionale şi umane. Aş aprecia dacă conducerea PRO TV şi-ar cere scuze pentru situaţia creată în cazul soţului meu, al artistului Cornel Patrichi. Iar în ceea ce priveşte dna Segall, PRO TV-ul ar putea-o trimite la coafor; mă întreb, aceasta doamnă este din România? 

 

Oricum, doresc cu această ocazie să mulţumesc doamnei Emilia Popescu, domnilor Ştefan Bănică şi Willmark care ne-au contactat şi ne-au spijinit moral. Un deosebit confort am avut, de asemenea, din partea publicului care ne-a contactat şi astfel am realizat încă odată, cât de mult este apreciat soţul meu în rândul telespectorilor, şi nu numai. În încheiere, mult respect pentru oamenii care ştiu să aprecieze adevăratele valori artistice”, a scris pe Facebook soția coregrafului.

Comentarii Facebook