Solistul trupei Reamonn, a cantat la Vocea Romaniei: "Vreau sa-mi salut soacra de la Cluj"


Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, a cantat marti seara la "Vocea Romaniei" si a spus un lucru stiut de putina lume, si anume ca soacra lui locuieste la Cluj-Napoca.

"Vocea Romaniei este un show exceptional, spre deosebire de o multime de emisiuni care sunt niste porcarii. Show -ul scoate in fata valori atat in Romania, cat si in Germania sau SUA. Se dovedeste ca sunt foarte multe voci extraordinare. Vreau cu aceast? ocazie sa o salut pe soacra mea, care locuieste la Cluj", a spus artistul.

 

Intr-un interviu realizat de Evz.ro in 2007, artistul a vorbit pe larg despre relatia lui cu sotia lui, Josephine, dar si despre rudele de la Cluj.

"Sotia mea, Josephine, a ajuns din Romania in Germania acum 16 ani, cand a decis sa intre in industria muzicala. Ea lucra impreuna cu managerul nostru, la casa de productie care reprezenta pe atunci si trupa Reamonn. M-am indragostit de ea chiar din ziua in care s-a format trupa, moment in care ne-a devenit, de altfel, manager. Este o femeie foarte frumoasa. Nu-ti poti imagina Romania fara femei frumoase. Dar, ca sa revin, Josephine imi este in primul rand sotie, iar apoi manager. Am deci legaturi stranse cu Romania", a povestit cantaretul.

Cei doi s-au casatorit in 2002 si impreuna au o fetita de 6 ani pe nume Aamor. Rea Garvey a fost de cateva ori la Cluj-Napoca, unde locuiesc parintii sotiei sale. "Am ajuns de vreo de cinci ori la Cluj, unde locuieste familia sotiei mele. Prima data nu mi s-a parut ca ar fi mare lucru de vazut, dar de fiecare data cand ne intoarcem imi pare tot mai frumos. A aparut o noua generatie, care insufleteste orasul. (...) Ca sa fiu sincer, nu stiam nimic despre Romania inainte de a o vedea. Insa m-a impresionat teribil caldura oamenilor. Am venit prima oara de Craciun si imi amintesc felul in care ne-au primit rudele sotiei mele, vecinii, prietenii De fiecare data cand intram intr-o casa ne puneau pe masa tot ce aveau de mancat sau de baut. Asta mi s-a parut un lucru incredibil si, de fapt, fiecare zi petrecuta acolo a fost extraordinara. Am simtit ca este o comunitate foarte puternica. In Germania, uneori acordam prea putina atentie ideii de familie sau legaturilor cu prietenii", a mai relatat solistul formatiei Reamonn.

El stie si cateva cuvinte in romana, "expresii de genul 'buna ziua! ce mai faci? multumesc, bine', pe care le folosesc atunci cand ma intalnesc cu familia sotiei mele. Nu am reusit sa invat foarte multe pana acum, insa nu e timpul pierdut. Nu am stat suficient de mult in Romania cat sa invat mai bine, insa sotia mea vorbeste des in romana, chiar si cu fetita noastra, si sper sa o invete si aceasta limba".

Comentarii Facebook