Smiley crede că BT Arena e cea mai frumoasă sală de spectacole din România - VIDEO

 

Smiley este de părere că BT Arena e cea mai frumoasă sală de spectacole din România.

 

Cred că Sala Polivalentă din Cluj este cea mai frumoasă sală de spectacole din țară. Este foarte mișto. Oamenii din Cluj sunt foarte primitori, au dansat alături de noi, au cântat și au sărit.

 

Clujul pentru noi este întotdeauna un loc în care venim cu mare drag. Ne place să venim și dacă nu avem concert. Clujul arată bine, mâncarea e bună, palinca e bună, deci e ok...”, a spus Smiley, la finalul concertului de miercuri seara.

 

Smiley a cântat două ore în BT Arena, miercuri seara, în fața a 5.000 de fani. Show -ul a fost deschis de Seredinschi și Katia, doi dintre tinerii artiști ai HaHaHa Production. 

 

Turneul national Confesiune a debutat la Galati, pe 29 octombrie. Smiley va continua turneul la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

Organizatorii  Turneului Național #Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

 

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o săptămâna bună.

 


Comentarii Facebook