Smiley cântă la Iulius Mall Cluj de ziua femeii

 

Iulius Mall le pregătește femeilor un concert Smiley de ziua lor. 

 

De asemenea, centrul comercial pregătește și alte surprize reprezentantelor sexului frumos. ”În primele zece zile ale lunii martie, Iulius Mall sărbătoreşte femeia prin evenimentele organizate în cadrul campaniei ”Prinţesă de ziua ta!”. Pe 10 martie 2013, de la ora 18.00, unul dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, Smiley, va încânta publicul feminin cu cele mai frumoase melodii de dragoste. Momentul muzical va fi completat cu Spring Fashion Show, prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall.

 

Surprizele încep de pe 8 şi 9 martie, când vor fi organizate sesiuni gratuite de make-up şi hairstyling ale artiştilor Getts’s Color Bar şi spectacole dansante. De Ziua Femeii, cavalerii se vor asigura că fiecare doamnă şi domnişoară va primi o floare de primăvară, oferită de Iulius Mall”, au precizat reprezentanții Iulius Mall Cluj.

 

De pe 1 martie până pe 10 martie, Iulius Mall îi răsplăteşte pe pasionaţii de shopping cu premii care să le sporească frumuseţea. Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor primi surprize instant. Toţi cei care prezintă bonurile valorice, care cumulat depăşesc acest cuantum, la Centrele Info din Iulius Mall, vor participa la tombola primăverii. Zilnic, prin tragere la sorţi, cel mai norocos cumpărător va primi un pachet de răsfăţ, care cuprinde o zi petrecută la Gett’s Color Bar, un abonament VIP la World Class Health Academy şi un cadou Sephora.

 

În perioada 28 februarie - 1 martie 2013, la Iulius Mall Cluj se caută un super model. Agenţia  Boommodels este decisă să găsească cele mai frumoase fete şi cei mai arătoşi băieţi, în cadrul castingului desfăşurat la Iulius Mall. Sunt aşteptaţi la selecţia Boommodels toţi tinerii cu vârstă între 14 şi 27 de ani, caracterizaţi prin înfăţişare plăcută, carismă şi seriozitate, având ca miză o carieră de succes pe podiumurile naţionale şi internaţionale. Şanse sporite pentru a deveni modele au fetele cu înălţimea de peste 1,70 metri şi băieţii cu înălţimea de peste 1,80 metri. În cele două zile de desfăşurare a evenimentului se vor organiza şi prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall.

 

Şi prichindeii vor avea motive de bucurie la Iulius Mall. Vineri şi sâmbătă, pe 1 şi 2 martie, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în zona KidsLand, Iulius Mall şi Jo’Kee îi invită pe cei mici să transforme joaca în mici opere de artă prin intermediul atelierelor creative de aplicare a cristalelor.

Comentarii Facebook