Show incendiar cu Ska-P, N.O.H.A. și Modestep sâmbătă la Peninsula FOTO


Atmosfera în cea de-a treia zi a festivalului de muzică Peninsula, organizat la Valea Gârbăului, a fost animată de trupe de renume internațional precum punkerii de la Ska-P, Marky Ramone, N.O.H.A și de Modestep.

Deși numărul persoanelor prezente la eveniment nu a fost la fel de mare ca și în anii trecuți, artiștii prezenți sâmbătă au reușit să îi țină în priză pe fanii veniți din toate colțurile țării, dar și din afara României. Genurile variate de muzică au reușit să atragă un public diversificat, drept dovadă numărul mare de familii venite la Peninsula chiar și cu cei mici.

Pe Main Stage a concertat celebrul Marky Ramone, membru component al trupei The Ramones, considerați a fi prima trupă de punk din lume. Acesta a venit însoțit de trupa sa Marky Ramone's Blitzkrieg, alături de care a interpretat celebrele piese ale legendarei formații. Toboșarul este cunoscut și pentru alte colaborări ale sale cu formații de renume precum Dust, Wayne County and the Backstreet Boys, Richard Hell & the Voidoids și the Misfits.

Evenimentul culminant al serii de pe scena principală a fost concertul spaniolilor de la Ska-P, unde mii de punkeri s-au adunat pentru a le asculta piesele. Celebra trupă de punk s-a înființat în 1994 și este a fi una dintre cele mai populare trupe de ska din Spania, Europa și America Latină.

Warm-up-ul a fost asigurat de către Coma.

La Kiss Terrace atmosfera a fost animată de către N.O.H.A (Noise of Human Art), celebri în toată lumea pentru melodia Tu Cafe. Cei de la N.O.H.A i-au energizat pe participanții de la festival cu ritmurile energice de drum and bass combinate cu sunetele saxofonistului Philip Noha, care a înființat trupa în 1995.

Cel mai așteptat eveniment de la Kiss Terrace a fost concertul ”regilor” dubstep-ului de la Peninsula, britanicii de la Modestep. Deși concertul a început puțin mai târziu, artiștii au compensat prin atmosfera creată de ritmurile inedite ale combinației de rock și dubstep care i-a făcut celebrii în toată lumea pe frații Josh și Tony Frined. Solo-urile la chitară combinate cu bass drop-urile lui Tony Friend i-au cucerit pe miile de fani care ar fi vrut ca spectacolul lor să dureze și mai mult.

Pe aceeași scenă au mai concertat Subscribe și Kumm.

Iubitorii rock-ului au avut parte de concerte încă de la ora 16.00, din partea artiștilor precum DIVIDED BY PERCEPTION, ROCK N GHENA, SCARS OF A STORY, BREATHELAST, ROADKILL SODA, GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, NISTE BAIETI și DIAMONDS ARE FOREVER pe scena Cluj Rocks.

Și muzica de club a fost asigurată la festival în Freedom Music Arena, unde Dj celebri precum Jetro, Dj Iulian și Raoul Russu i-au încântat pe peninsulari, iar în Sound of Town Redbull, Dj-ii rezidenți din Cluj au adus atmosfera de club în Valea Gârbăului.

 

Vezi mai multe fotografii AICI

Comentarii Facebook