Show de zile mari, la Cluj, cu celebra trupă de dans a lui Michael Flatley - Lord of The Dance VIDEO

 

Faimosul spectacol al lui Michael Flatley, cel pe care cei de la The Los Angeles Times îl numeau „show time extravaganza”, ajunge la Cluj în data de 9 Octombrie pentru un show memorabil marca Lord of The Dance, la Sala Sporturilor, de la ora 20:00.

   
Cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes spectacol de dans, uniunea de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine si rău si exprimat prin limbajul universal al dansului, fac din Lord of The Dance un show care a depăşit orice record din domeniu.

   
Ani dea rândul, renumitul dansator Michael Flatley a muncit si gândit un show care reuşeşte să uimească azi prin precizia si măretia prezentată. Show-ul propriu zis ascunde ore în sir de muncă si efort fizic, ce depăsesc de multe ori limitele corpului uman, însă devotamentul membrilor trupei de dans îi împinge pe aceştia la reusită, astfel că uralele si aplauzele de la final sterg orice durere sau urmă adunate pe parcursul repetitiilor.

   
Orele petrecute pentru antrenat, dar si pasiunea nemărginită pentru lumea dansului a transformat spectacolul Lord of The Dance si l-a împins să crească în asemenea manieră încât azi există două trupe principale care oferă spectacole de neuitat în toată lumea. Dat fiind faptul că cerinţa este din ce în ce mai mare, dansatorii ating performanţe inedite si ajung să pună în scenă aproape zilnic un spectacol grandios, la care publicul este mereu la capacitate maximă.

   
Măreţia si grandoarea Lord of The Dance vor umple scena în 9 Octombrie şi vor arăta Clujului un crâmpei de traditie irlandeză, si nu în ultimul rând, vor fura privirile cu un show memorabil rezultat din multă muncă şi pasiune pentru lumea dansului.


Comentarii Facebook