Sambata 6 Iunie

Seri de vară clujene, pe Scena Verde din Iulius Parc, în acest weekend. Ce spectacole vor avea locClujenii iubitori de cultură, muzică şi petrecerea timpului în aer liber primesc o invitaţie care să îmbine toate cele trei preferinţe, în acest sfîrșit de săptămână, în Iulius Parc.

Sâmbătă şi duminică, pe 29 şi 30 august 2015, Scena Verde de pe lac va găzdui două spectacole marca „Serile de vară clujene”. Evenimentele le propun celor care îşi petrec timpul în Iulius Parc să combine plimbările cu cele mai frumoase melodii clasice şi să se delecteze cu impresionante coregrafii.

Seara de sâmbătă este dedicată unui mix de muzică şi balet. De la ora 20.00, peisajul natural al Iulius Parc va fi animat cu un spectacol de operă, operetă, musical şi balet.

Duminică, de la ora 20.00, în Iulius Parc vor răsuna ritmurile încântătoare ale unui recital de pian şi operă. Momentul artistic îi va avea ca protagonişti pe Olga Bordaș, Alexandra Hordoan, Eva Iordan, Horațiu Ruști, Alin Dan Rusu şi Andrei Sofron.

Regalul cultural din cele două seri va reuni artişti talentaţi, care vor împărtăşi publicului pasiunea lor pentru muzică şi dans.

Comentarii Facebook