"Seri de vară clujene" cu muzică şi voie bună în acest week-end la Cluj


Evenimentele din cadrul „Seri de vară clujene” vor avea loc în fiecare vineri şi sâmbătă a lunii august, în Piaţa Muzeului, începând cu ora 20:00.

Clujenii vor putea urmări spectacole de teatru, concerte live de jazz, folk, rock, blues, proiecţii audio- vizuale si demonstraţii de dans.


Vineri 10 august 2012, ora 20:00

Ediţia a X-a a Festivalului Internaţional de chitară TRANSILVANIA se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 6-11 august 2012. De-a lungul celor nouă ediţii precedente, Festivalul de Chitară de la Cluj-Napoca a devenit un brand cultural al Transilvaniei, aducând pe scenele clujene nume mari ale chitarei din România şi din Europa. În data de 10 august clujenii vor avea ocazia să surpindă un fragment din prestigiosul festival printr-un spectacol oferit de Trio Harmonia Cordis, Trio de chitare Cluj şi Ansamblul de chitare al Academiei de Muzică „Gh. Dima” în Piaţa Muzeului începând cu ora 20:00.

Sâmbătă 11 august, ora 20:00

În data de 11 august pe scena din Piaţa Muzeului vor concerta Cecilia Papoi împreună cu Robert Sălăgean, trupa Plan B şi trupa Mute.

În timpul concertului, Atelierul de Fotografie va realiza o proiecţie de fotografii realizate de cunoscutul artist clujean, Dorel Găină.

Mute” este o trupă de modern alternative rock din Cluj-Napoca alcătuită din:Mihai (voce),Piso (chitara solo),Texte/TxT (chitara ritm), Cristi(chitara bass) si Sara (tobe).Trupa s-a lansat în decembrie 2009 iar în 2011 a câştigat Festivalul Internaţional „Imagine” - etapa naţională.
În septembrie 2012 trupa va reprezenta România la etapa intenaţională a Festivalului, concurând cu trupe din alte 8 ţări.

Plan B este o Formaţia de Jazz care prin acordurile unor melodii îndrăgite de jazz şi cafe concert va spori atmosfera boemă a Pieţei Muzeului. Făcând parte din mai multe formaţii active de succes, membrii Plan B sunt experimentaţi, repertoriul lor conţine melodii de referinţa ale acestui gen.

 

Comentarii Facebook