Seminar de dating la Cluj-Napoca! Vezi cand are loc


Primul seminar de dating din Cluj-Napoca va fi organizat in luna februarie si va beneficia de prezenta unuia dintre cei mai buni "dating coach" din Romania, Adrian Soare.

"In perioada 16-17 februarie 2012, la Cluj va avea loc Primul seminar de dating din Cluj-Napoca. Seminarul va avea loc la Best Western Fusion Hotel, cu incepere de la ora 18.00 pana la 21.00, in data de 16 februarie. Intr-o lume bazata pe rapiditate, stres si multa munca, de multe o viata personala este pusa pe ultimul plan si multe persoane realizate din punct de vedere profesional, constata la un moment dat ca sunt singure si nu stiu de unde sa inceapa cautarea unui partener de viata. In acest context, un seminar de dating este mai mult decat bine-venit", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Seminarul de dating din Cluj-Napoca se adreseaza persoanelor care vor sa inceapa o relatie, sa inteleaga mai bine ce isi doresc intr-adevar si de ce anume au nevoie pentru a fi fericiti.

In prima zi de seminar, participantii vor putea afla date generale atat despre femei, cat si despre barbati in ceea ce priveste cautarea persoanei potrivite pentru o relatie de durata, construirea si pastrarea acesteia, iar in cea de-a doua zi, participantii vor beneficia de sedinte individuale de coaching intre orele 9.00 pana la ora 21.00.

 

Intrarea la seminar costa 100 de lei, iar studentii au o reducere, platind 70 lei.

Comentarii Facebook