Se pun în vânzare primele bilete pentru UNTOLD 2016. Cât costă și ce noutăți sunt privind artiștii



Cea de-a doua ediție a UNTOLD Fetival se va desfășra în perioada 4-7 augut 2016, iar primele bilete vor fi puse în vânzare în zilele următoare.

Astfel, primele 5000 de bilete vor fi puse în vânzare vineri, la ora 18.00, doar pentru fanii pre-înregistrați, iar prețul unui abonament este 222 lei, plus taxe Eventim. Preșurile vor crește, treptat, pe măsură ce se apropie festivalul

Organizatorii anunță că se așteaptă și la o creștere a participanților, fiind estimați între 65.000 și 70.000 de petrecăreți pe zi.

De asemenea, peste 30.000 de fani ai festivalului și-au exprimat preferințele privind line-up-ul ediției următoare, iar din punct de vedere muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale, promit organizatorii.

Totodată, noutatea este că se va miza și pe artișii care vor concerta live, fiind necesară pregătirea a două set-up-uri diferite de scenă și necesar tehnic. AStfel, ne putem aștepta la nume sonore care să urce pe scenă la Cluj.

Comentarii Facebook