Marti 24 Mai

Se apropie concertul lui Nigel Kennedy de la Cluj. Când se face accesul publicului

Celebrul violonist Nigel Kennedy concertează miercuri la Cluj-Napoca, astfel că iubitorii de muzică clasică, jazz sau rock mai au doar câteva ore pentru a-și cumpăra bilete.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe data de 19 octombrie, începând cu ora 20.00. într-un show concept, ce se învârte în jurul „Anotimpurilor” lui Vivaldi.

Adept al amestecurilor de stiluri, Nigel Kennedy, nu a ezitat niciodată să își surprindă publicul prin improvizațiile sale, dar și prin stilul său unic și avangardist. Noul spectacol al lui Kennedy - Vivaldi – The New Four Seasons este o experiență muzicală unică și un spectacol surprinzător. „Totuşi suntem în secolul 21 şi îmi doresc să prezint o nouă interpretare a pieselor, o nouă fomă cu un fond profund, lucru ce mi se pare vital pentru lumea modernă de azi”, după cum susține și N.Kennedy.

Accesul spectatorilor la eveniment va fi permis de la ora 18.30, în condiţiile în care concertul începe la ora 20.00, iar organizatorii recomandă oamenilor să vină din timp, pentru a evita aglomeraţia și pentru a reuși să intre în sală până la ora la care va începe spectacolul. În caz contrar, accesul în sală se va putea face numai în pauza dintre cele două părți ale spectacolului.

Totodată, pentru spectacolul lui Nigel Kennedy de miercuri, organizatorii anunță cu plăcere faptul că întreaga parcare subterană a Sălii Polivalente va fi la dispoziția celor veniţi la concert în mod gratuit. Persoanele prezente la eveniment sunt rugate să folosească această parcare și să nu aglomereze aleile din apropiere Sălii Polivalente.

Concertul talentatului violonist este organizat de Diesel Events, iar în ziua evenimentului(miercuri, 19 octombrie,) începând cu ora 14:00, biletele se vor mai găsi doar la casieria Sălii Polivalente şi, online, pe www.salapolivalenta.ro.

Categoriile 98 şi 139 de lei sunt epuizate. Se mai găsesc bilete doar la categoriile:159, 197, 239, 268 şi 298 lei

Mai multe detalii despre eveniment, pe pagina de Facebook – Diesel Events.

Comentarii Facebook