Schimbare RADICALĂ a lui Mircea Badea. Ce zice acum despre alegerea lui Iohannis ca președinte


După ce a făcut o serie de declarații explozive după alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, Mircea Badea se pare că și-a schimbat subit părerea.

Vedeta Antenei 3 declara că s-a întâmplat ”ceva îngrozitor”, în urma aflării rezultatelor alegerilor prezidențiale.

"Mie nu mi se pare important ce va face Victor Ponta mâine. Pentru mine, mai important decât asta este faptul că trăiesc într-o ţară unde noi ne-am bătut 10 ani cu mari sacrificii personale cu un sistem totalitar, am încercat să scăpăm fata de la viol, dar ne-am dat seama că de fapt ea îl iubeşte. Este ceva îngrozitor!",a declarat Mircea Badea.

Totuși, realizatorul TV se pare că s-a obișnuit cu alegerea făcută de poporul român. Mai mult, acesta consideră că votul masiv al românilor este un lucru foarte bun.

" Eu vreau să spun câteva lucuri importante în legătură cu ce s-a întâmplat ieri. Vreau să remarc lucurile pe care le consider bune, şi sunt foarte multe care decurg, pe cale de consecinţă directă din votul de ieri, cel mai important lucru este legitimitate lui Iohannis pe postul de preşedinte. Este un vot uriaş. Nimeni nu mai are ce să conteste!", a declarat Mircea Badea cu privire la evenimentele politice de la alegerile prezidenţiale din 2014, potrivit Antena3.ro.

"Este bine ca şi diaspora a avut o participare mult mai masivă. Nu poate spune nimeni că este preşedintele diasporei cum s-a spus despre Băsescu în al doilea mandat".

"Aceasta asumare, decizie clară, reprezintă o asumare, la nivel de societate, a alegerii. Iar eu consider acesta un lucru extraordinar de bun"

"Un alt lucru foarte bun şi important este participarea tinerilor la vot. De când sunt pe planetă, după 89, am auzit un singur referen: au decis cei în vârstă pentru noi! De data asta nu! Tineretul a ieşit masiv, fără echivoc şi hotărâtor. Faptul că tineretul s-a implicat masiv în astfel de decizii este un lucuru foarte bun", a conchis Badea.

Comentarii Facebook