Scandal la Vocea României. Un concurent ar fi fost adus ”pe pile”


Un nou scandal stă să izbucnească la concursul ”Vocea României” după ce s-a aflat că unul dintre concurenți este iubitul uneia dintre producătoarele show-ului și prieten bun cu producătoarea generală, Mona Segall.

Muneer Al Obeidii, în vârstă de 29 de ani, originar din Abu Dhabi, este suspectat că ar fi venit la concurs folosindu-se de faptul că este iubitul uneia dintre producătoare.

Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune", a povestit o sursă din Pro TV, citată de click.ro.

Smiley a recunoscut că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat". Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună". Acesta a ales-o însă pe Loredana.

Muneer filmează acum duelurile la Buftea, pentru a doua etapă. El şi cu concurentul cu care cântă, o fată, au primit piesa «I Belong to You», de la Lenny Kravitz, preferatul lui. Piesa i se potriveşte perfect, iar fata săraca nu are ce face, deşi are o voce splendidă", a mai povestit sursa citată.

Comentarii Facebook