Scandal la Miss Travesty Romania de la Brasov! Claudita, concurenta din Cluj, a pierdut titlul Miss Popularitate

 
Castigatoarea premiului Miss Popularitate de la editia din acest an a concursului Miss Travesty Romania desfasurat la Brasov ar fi trebuit sa fie concurenta din Cluj, Claudita.

Premiul a fost castigat de Amalia Popa din Timisoara, care a primit 248 de voturi, in cadrul concursului organizat de StiriGay.ro.

Pe locul 2 s-a clasat Lucica din Brasov, iar pe locul 3 Claudita din Cluj.

Scandalul a izbucnit la final, cand s-a aflat ca primele doua concurente s-au votat prin proxy. "Printr-o eroare a noastra (pe care ne-o asumam) nu am specificat de la bun inceput ca acea concurenta care va folosi votarea prin Proxy va fi descalificata sau ca voturile prin Proxy vor fi anulate. Nu acuzam concurentele ca s-au votat singure. Este vorba de voturi prin proxy exprimate in numele uneia sau alteia. Desi organizatorii concursului de la Brasov ne-au cerut in scris anularea primelor doua pozitii pe motiv de frauda, noi vom anunta ca si castigatoare pe cea care a iesit la vot (cu sau fara proxy). Ne simtim ca la alegerile prezidentiale acum. Ne simtim furati, dar din pacate asta este", scriu organizatorii sectiunii Miss Popularitate.

Reprezentantii StiriGay.ro le cer celor doua concurente care au ocupat locurile 1 si 2 "sa renunte singure si sa-i dea premiul celei de-a treia, mai exact Clauditei de la Cluj, ea fiind castigatoarea cinstita a acestei competitii".

Premiul Miss Popularitate a constat in premiu de 200 lei, o diploma de Miss Popularitate si panglica de Miss.


Concursul a facut parte din Miss Travesty Romania 2011, care a avut loc in 26 martie la Brasov. Competitia a fost castigata de Norberta din Brasov, locul doi a fost ocupat de Amalia din Timisoara si locul al treilea de Lucica din Brasov.

Comentarii Facebook