Miercuri 24 Aprilie

Scandal cu un jurat X-Factor. Vezi despre cine este vorba


Juratul Cheloo, de la "X-Factor", l-a atacat indirect pe Radu Almăşan, solistul trupei Bosquito, după ce un concurent a interpretat o melodie de-a artistului. Radu i-a comparat atitudinea cu cea a unui om primitiv şi l-a trimis pe solistul de la Paraziţii să facă o vizită la psiholog.

Cheloo, sau Cătălin Ştefan Ion după numele adevărat, s-a legat de un puști din Satu Mare, duminica trecută, la cea de-a cincea ediţie X-Factor, pentru că a cântat o melodie de-a lui Radu Almăşan, solistul de la trupa Bosquito.

Vrei să mă vezi într-o baltă de sânge? Detest Bosquito, întotdeauna băiatul ăsta mi-a fost antipatic. Cum îl cheamă? Radu? Da, îl detest chiar dacă îl cheamă Radu", e declarat Cheloo după terminarea audiţiei.

Radu se pare că s-a simţit insultat, mai ales că cei doi au das nas în nas de nenumărate ori. Artistul a replicat trimiţându-l pe Cheloo la psiholog.

„Cheloo ştie foarte bine cine sunt, nu e o problemă că nu recunoaşte. Mie îmi plac Paraziţii, au versuri inteligente, cu excepţia mesajelor rasiste. Eu nu cred că e un om rău, cred că e plin de iubire, dar propagă o imagine de om violent şi asta probabil pentru că la viaţa lui a primit multe lovituri şi şi-a găsit o carapace în muzică. Nu aş vrea să zic că are nevoie de un psiholog, dar cred că aşa şi-ar găsi un echilibru. Dacă el scrie versurile trupei, atunci nu are cum să fie atât de neanderthalian pe cât pare. Asta dacă nu le scrie Ombladon!" a declarat Radu Almăşan, conform clik.ro

Comentarii Facebook