Miercuri 17 Aprilie

Şase clujeni, trimişi de Iulius Mall la cele mai TARI concerte din Europa

 

Iulius Mall Cluj trimite 6 clujeni la concerte în Europa în urma concursului ”Unde mergem după shopping?”, aflat la cea de-a treia ediție. Concursul s-a desfășurat în perioada 21 septembrie - 14 octombrie.

 

Şase clujeni care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei au câştigat expediţiile muzicale mult râvnite. O sesiune de shopping şi completarea talonului de participare la tombolă s-au materializat în bilete pentru două persoane la concertul Jennifer Lopez, organizat pe 26 octombrie, la Praga, pentru Darie Cristian Mureşan. Aceeaşi reţetă de succes a ajutat-o pe Veronica Luminiţa Petru să câştige bilete la concertul Chris Brown, din 22 noiembrie, la Berlin. Câştigătoarea biletelor la concertul Muse, din 19 noiembrie, la Viena, este Otilia Hobaj. Pentru clienţii Iulius Mall trimişi la  concerte din Europa, premiile se vor extinde într-o expediţie muzicală, fiindu-le asigurată cazarea şi transportul cu avionul pentru două persoane.

 

Alţi trei clienţi norocoşi au făcut parte din publicul evenimentului Lord of The Dance, de la Cluj-Napoca. Pentru Diana Stănilă, Andreea-Maria Springean şi Radu Vasile Cot, cumpărăturile în Iulius Mall s-au tranformat în bilete la spectacolul cel mai aşteptat la nivel local”, au declarat reprezentanții Iulius Mall Cluj.

 

Împătimiţii de muzică din Cluj, care şi-au exersat calităţile artistice prin intermediul cunoscutului joc ”Guitar Hero”, au câştigat cele mai dorite premii. 

 

Concursul s-a desfăşurat în perioada 21 septembrie - 5 octombrie. Pasiunea pentru instrumente l-a clasat pe primul loc pe Ştefan Cârstocea, care acum este proprietarul unui pachet Yamaha Tour Gear Guitar. Sergiu Hodiş a câştigat premiul doi, ce constă în Yamaha Keyboard PSR - 233, iar premiul trei a ajuns la Radu Drăgan, adică Yamaha Dockstation.

Comentarii Facebook