S-a lansat primul zbor direct din Cluj spre Zakynthos


Christian Tour lanseaza primul zbor de tip charter din Cluj spre Zakynthos. Agentia va face primul zbor astazi, 5 mai, la ora 18.20.

"Am hotorat sa dam drumul la chartere din Cluj. Acuma lansam zborul spre Zakynthos. Speram ca primul zbor sa fie un succes atat pentru noi, cat si pentru turisti." a declarat Marius Berca, director de marketing al Christian Tour.



El a mai declarat ca se vor face transporturi cu autocarul din toate orasele din jurul Clujului catre  Aeroportul International Cluj-Napoca.  Se va percepe doar o taxa de 5 euro pentru confirmarea transportului.

 

In plus, va fi continuat programul Senior Voyage, destinat persoanelor peste 55 de ani si programul de circuite culturale in toata Europa unde sunt deja inscrisi 6000 de turisti. 



Legat de cifra de afaceri, Marius Berca a declarat ca: "Anul trecut cifra de afaceri a fost 26 milioane euro si am avut peste 100.000 de turisti. Anul acesta ne-am propus sa crestem cu 50% atat cifra de afaceri, cat si numarul de turisti. Anul trecut am reusit sa ajunge la reduceri de 45% la programele de early Booking. Incercam sa mentinem preturile astfel incat sa fie acceibil tuturor turistilor".



Christian Tour dezvolta si programe de in-comming, fiind printre primele agentii care desfasoare astfel de programe. Anul acesta ei asteapta 7000 de turisti din Israel.

Comentarii Facebook