Duminica 20 Iunie

S-a lansat aftermovie-ul Electric Castle 2015. Vezi cele mai tari momente VIDEOOrganizatorii Electric Castle au publicat aftermovie-ul ediției din 2015 a festivalului de la castelul Banffy, din Bonțida.

Cu toate că vremea nu prea a ținut cu petrecăreții, atmosfera a fost una incendiară, iar participanții au dansat în continuu în fața scenelor amplasate în curtea castelului.

Peste 97.000 de oameni au partcicipat la ediția din acest an a festivalului, care a adus pe scenă nume foarte mari din industria muzicală, precum Prodigy, Rudimental, Netsky, The Cat Empire, The Glitch Mob, Fatboy Slim sau Parov Stelar.

Anul asta am dorit un aftermovie focusat mai mult pe experienta EC...pe voi - cel mai contagios si inteligent si frumos public din Romania. Anul acesta nu a fost despre artisti! Anul asta headlinerii festivalului Electric Castle ati fost VOI. Datorita VOUA, acest festival a devenit o stare de spirit. Acest aftermovie va e dedicat in totalitate”, au transmis organizatorii Electric Castle Festival.

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook