Ruby, făcută praf de juriul de la Dansez pentru tine: ”Ai picioare frumoase, dar nu...”


Ruby și Alexandru Ciobanu, partenerul ei de la ”Dansez pentru tine”, nu au avut o seară foarte bună, iar juriul a fost destul de asptu cu cei doi. Situația este și mai rea pentru că ei se află și la duel.

"Alexandru a facut progrese fata se editia trecuta. Ruby a fost mai mult executanta. Impreuna, mai putin. Nu a existat acel ceva care sa va impinga unul catre altul. Nota este 8,5", a spus Emilia Popescu.

"Din pacate lipseste in continuare ideea de pereche. Isi executa pasii si pleaca linistiti in culise. Nu va raportati unul la altul. Nu va priviti. Ruby, tu ai niste picioare foarte frumoase, insa nu in timpul dansului. Va dau 7,5", le-a spus Mihai Petre.

"Alexandru ai avut momente bune. Pentru Ruby, poate trebuia schimbata coregrafia. Din pacate, doar 8,5", a fost de parere si Beatrice Rancea.

"Poate daca nu mai fugiti de Doina si stati mai mult la repetitii, va va iesi mai bine", a taxat-o Edi Stancu pe Ruby. Arista s-a inchis in baie la repetitii, pentru a se certa cu iubitul ei.

"Mi-a placut ca incepi sa te deschizi usor-usor, Alexandru, dar vreau mai mult. Ruby mi-a placut de tine, ai fost carismatica, insa trebuie sa te coordonezi mai bine. 7,5", le-a spus si Elwira Petre.

Comentarii Facebook