Miercuri 24 Aprilie

Roxana Vancea se sărută cu Bendeac și se lasă pipăită de altul - FOTO

 

Roxana Vancea șochează cu un comportament care ridică semne de întrebare. Ea se sărută cu foc cu Bendeac, dar pe platourile de filmare se lasă pipăită pe sâni de altul.

 

Nu este un secret pentru nimeni ca lui Mihai Bendeac ii plac femeile frumoase. Cea care pare a-I fi atras atentia de curand este Roxana Vancea, fosta ”vecina” de la show-ul matinal ”Neatza cu Razvan si Dani”. 

 

Cei doi au lucrat indeaproape la noua emisiune a Antenei 1, ”IComedy”, intr-un rol in care fostei vecine de la emisiunea ”Neatza” i se pun in evidenta atuurile fizice. De altfel, Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de facebook o fotografie in care o saruta pasional pe frumoasa Roxana Vancea si de mai multe ori a facut referire la o posibila relatie intre cei doi.

 

La  platouri, insa, lucrurile nu par a fi tocmai asa cum le-a prezentat Mihai Bendeac pe celebra retea de socializare. La filmarile  IComedy un alt barbat, MIkey Hash, incearca sa o seduca pe frumoasa Roxana Vancea. Show-ul IComedy are premiera duminica 20.30, la ANTENA 1, cu Mihai Bendeac si Mikey Hash in rol de prezentatori.

 

”IComedy” este un nou show de comedie marca ANTENA 1, care imbina umorul inedit de televiziune cu umorul din online. 

 

Este o initiativa ambitioasa care uneste aceste doua lumi. Emisiunea are pe post de prezentatori si realizatori doua nume de referinta in mediile din care provin, Mihai Bendeac si Mickey Hash. 

 

 

Premiera este programata pentru data de 20 septembrie, de la ora 20:30.

Comentarii Facebook