Roxana Vancea, postare despre iubire. Fostul ei iubit, Mihai Bendeac, i-a dat replica

 

Roxana Vancea si Mihai Bendeac au format un cuplu, despre care mulți spun că a fost ideal.

 

Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea. Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii. Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele. Le dau gust. Le dau miros. Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte. Sau lângă altcineva. Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om. Şi atunci, plecăm. Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba.

 

A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii. Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol.

 

Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână. Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere. Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru. Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite. Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos şi lăsaţi viaţa să completeze restul. Din cand in cand iubirea inseamna si plecari”, a scris Roxana Vancea pe Facebook.

 

Mulţumesc pentru că am trăit, efectiv, alături de tine, mult timp, postarea astea”, a scris actorul.

Comentarii Facebook