”Rochie ce seamănă cu un sac negru de rafie!” - Ținutele de la Balul Operei 2023, desființate de un expert în fashion - FOTO


Clujul a găzduit sâmbătă, 11 februarie, o nouă ediție a Balului Operei, ocazie pentru clujeni de vază să scoată din dulap ținutele, unele expirate, și să le expună.

Sâmbătă, a avut loc Balul Operei la Cluj si am rămas surprins de faptul că lumea a venit îmbrăcat ca la teatru sau că la un film banal care rulează la mall. Regretabil ca nu au abordat un dress code așa cum cere un bal al operei sau unul vienez. Am găsit o poza cu un asa-zis designer, care a îmbrăcat o rochie din paiete, care seamănă cu un sac negru de rafie, prost realizată și cu pene ieftine aplicate.

Poate nu rochia în sine mă deranjează, rochie care nu ajunge până la podea, dar stiletto negru vechi e cireașa de pe tort. Îi recomand d-nei sa mai studieze istoria modei și data viitoare poate își ia niște sandale corespunzătoare și în locul posetei fake va lua un claci - o poseta de mana... Parul, varza! Trist!”, a comentat Ștefan Farrell, organizatorul City Fashion Week și un cunoscut expert în fashion.

Domnii au fost îmbrăcați mult mai bine. Conform unor surse, firmele care închiriază smoking -uri au fost asaltate de cereri din partea unor domni care au vrut să impresioneze la bal.


Comentarii Facebook