Robbie Williams a făcut vlogging la UNTOLD. Cum arăta în backstage și cum s-a distrat artistul la festival VIDEO


Show-ul lui Robbie Williams a fost unul dintre cele mai apreciate de la ediția aniversară de 5 ani a festivalului UNTOLD, iar superstarul se pare că s-a distrat și el.

Artistul britanic realizează și o serie de vloguri pentru contul său de YouTube, prin intermediul căruia își ține la curent fanii privind viața de turneu și peripețiile prin care trece atunci când călătorește pentru a susține concerte în toate colțurile lumii.

Spectacolul său de la UNTOLD nu a putut să lipsească din seria ”Vloggie Williams”, artistul dedicând un episod întreg experienței trăite la festivalul cluejan.

În clip, fanii pot vedea cum s-a pregătit Williams de concert, cum arăta atmosfera din Backstage, dar și imagini în care cântărețul dansa și se distra la show-urile lui David Guetta și DubFX.

Suntem la Cluj, la festivalul UNTOLD, al cărui slogan este 'The capital of night and magic'. Hai să vedem dacă așa este”, a spus Robbie Williams după înheierea concertului, în timp ce se pregătea să exploreze festivalul.

Pe drumul spre aeroport, unul dintre membrii staff-ului l-a întrebat pe Robbie dacă festivalul s-a ridicat la nivelul sloganului, iar acesta a afirmat.

Comentarii Facebook