Rihanna lansează un nou album

 

Cântăreaţa şi actriţa Rihanna va lansa un nou album, fanii fiind în aşteptarea celui de-al şaptelea material discografic al ei.

Apariţia noului album este preconizată pentru luna noiembrie. De fiecare dată cântăreaţa născută în Barbados şi-a lansat un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011).

Potrivit site-ului revistei Billboard, noul material discografic nu are deocamdată un titlu, însă primul single extras de pe noul album va fi lansat pe 17 septembrie.

Ştirea despre cel de-al şaptelea album de studio compus de Rihanna a apărut în presa internaţională în urma unei erori comise de filiala franceză a casei de discuri Def Jam, care a dezvăluit aceste informaţii într-un mesaj postat pe Twitter, miercuri. După ce au şters acel mesaj iniţial, reprezentanţii acelei case au postat un altul, în care afirmau că vor reveni cu mai multe informaţii în cursul zilei de joi, informează site-ul revistei New Musical Express.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Comentarii Facebook