Revelioanele Trustului Janis - My Way

 

Trusul My Way anunta o petrecere pe cinste de Revelion in toate localurile pe care le detine. De asemenea, vor fi si doua REVELIOANE GRATIS.

"Anul acesta facem 2 REVELIOANE GRATIS si ne-am gandit ca toti prietenii nostri ar fi bucurosi sa stie: La BERARIA URSUS din Piata UNIRII 20 si la B.C.J. (adica marea "biblioteca " centrala Janis, care este, foarte langa STUF ). Prea multi oameni frumosi din oras sunt pe cale sa rateze Revu' acesta si ne-am mai gandit noi ca cea mai eleganta berarie din oras, impreuna cu cea mai faina, vesela si prietenoasa carciuma din tara (BCJ adica) nu pot sa-i lase sa comita asa ceva! Altfel spus, poftiti in 31 seara, dupa 21:00, la BERARIA URSUS sau la BCJ si imaginati-va ca e o sambata obisnuita, FARA INTRARE sau alte smecherii (preturi & muzica normale, etc, etc)...", sustin reprezentantii Trustului My Way.

"Revelioane inedite organizam si in Janis la STUF unde intrarea va fi 12 lei fetele, 15 baietii si in JANIS CLUB, unde facem primul AFTER HOURS REV' PARTY, de la ora 3 dim.(pana la pranz) , tot cu 12/15 lei si preturi normale, fara rezervare, perfect pentru cei care vor sa continue cheful pana la amiaza!La sugestia multor clienti dornici sa o ia de la capat, caci asta inseamna un after hours, mai mult decat o continuare Revelioanele noastre de elita sunt cele din MY WAY, unde canta PARLAMENT, din Casa TAUFFER si JANIS CAFE, localuri in care RETRO- PARTYurile vor tine 2 zile, platind doar 1 ! Bautura neconsumata in prima seara va putea fi bauta de Sf. Vasile!", au mai spus gazdele revelionului in stil My Way.

Detalii pentru toate petrecerile pe www.janis.ro sau la tel 0735884946.

Comentarii Facebook