Vineri 20 Mai

REGULI pentru concertul James Blunt de la Cluj

 

Organizatorii concertului James Blunt, de vineri seara, din Sala Polivalentă Cluj, anunță regulile generale pentru public. 

 

Concertul va începe de la ora 20.00. Evenimentul va debuta cu un moment dedicat Galei de Premiere a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TiMAF 2014, urmat de concertul trupei Les Elephants Bizaress şi mult aşteptatul concert James Blunt. 

 

Publicul este rugat să aibă în vedere faptul că accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 19.00, timp de o oră, prin cele 3 puncte de acces ce sunt indicate pe fiecare bilet în parte. 

 

Pentru zona VIP şi sectorul C, intrarea se va face prin poarta amplasată pe Aleea Stadionului, dinspre hotelul Sport, pentru sectorul A intrarea se va face prin poarta de acces amplasată înspre Someş, iar pentru sectorul D, se va utiliza poarta de acces amplasată înspre Cluj Arena. 

 

Totodată, organizatorii le transmit participanţilor să respecte indicaţiile înscrise pe bilet, inclusiv etajul, sala fiind amplasată pe 2 nivele şi să consulte în prealabil harta de acces disponibilă pe pagina oficială a festivalului, www.timaf.com/jamesblunt. Atât parcarea Sălii Polivalente cât şi cea a Sălii Sporturilor “Horia Demian” vor fi deschise publicului fără costuri adiţionale, iar parcarea stadionului Cluj Arena va funcţiona cu un tarif modic, de 1 leu pentru o oră de staţionare. 

 

Biletul este nominal şi oferă accesul unei singure persoane. Părinţii însoţiţi de copiii sunt rugaţi să le achiziţioneze acestora bilete care să le permită accesul în sală. Pentru a evita situaţiile neplăcute, organizatorii pun în vânzare un număr limitat de bilete ce vor putea fi achiziţionate de la Sala Polivalentă, în seara concertului”, anunță reprezentanții TiMAF. 

 

Accesul în sală cu obiecte ce pot fi considerate periculoase, precum umbrele sau alte accesorii, este interzis. 

 

Filmarea sau fotografierea în timpul concertului sunt interzise precum şi accesul publicului cu aparatură performantă destinată înregistrării video, audio sau fotografierii.

 

Nu este permis accesul cu  băuturi sau alte produse alimentare achiziţionate din afara locaţiei.

 

Concertul susţinut de artistul britanic James Blunt este evenimentul principal al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 şi se remarcă prin faptul că va include România în turneul mondial oficial, “Moonlanding World Tour 2014” fiind şi singurul eveniment al artistului ce se va desfăşura în ţara noastră în cadrul acestui turneu de promovare.

Comentarii Facebook