Reduceri de pana la 70% la Iulius Mall din 1 iulie! (P)

Incepand de maine preturile la magazinele din Iulius MalL din Cluj-Napoca scad vertiginos. Astfel reducerile sunt cupinse intre 20% si 70%.

 

 

Din 1 iulie, în IULIUS MALL începe goana după ofertele verii! Preţuri mai mici cu până la 70% sau produse gratuite vor fi oferite clienţilor în magazinele shopping mall-ului, iar la un click distanţă - pe site-ul IULIUS MALL, www.iuliusmall.com <http://www.iuliusmall.com/> - se găsesc deja toate lucrurile pentru o vacanţă reuşită.

 

Motor, Jolidon şi Samsonite au redus cu până la 70% preţurile, ca şi Champion, care oferă şi al doilea articol gratuit.

 

Kenvelo, Sover Optica, Sprider şi Wellensteyn se numără printre magazinele care au reduceri cu până la 60 de procente din costurile iniţiale.

 

La jumătate de preţ se găsesc articolele vestimentare, încălţămintea sau accesoriile în Massimo Dutti, Stradivarius, Tommy Hilfiger, Orsay, Bossini, Calliope/Terranova, Mustang, Reebok, Bebeloo, Z, Accessorize, Bata (la fiecare al doilea produs), Office Shoes, Deichmann, Dockyard Islands şi Caramel.

 

Cu 40% mai ieftine sunt produse din colecţiile Zara, Pull&Bear, Bershka şi Miss Sixty&Energie. Il Passo, Nike şi Ecco oferă reduceri de 30 de procente, 20% Guess şi Calvin Klein şi 15% Swatch.

 

 

Comentarii Facebook