Reducere de 50% la gențile Bag Expo pentru doamne de la Iulius Mall Cluj

 

Pentru a sărbători venirea primăverii, la Iulius Mall Cluj se desfășoară ediții speciale ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia.

 

Cei care vor să le răsfețe pe doamne și domnișoare de ziua lor vor putea alege cele mai inspirate sugestii de cadouri, care sigur le vor fi plac: bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase sau genți șic.    

 

Până pe 8 martie 2016, Atriumul Iulius Mall Cluj va deveni universul genților și accesoriilor, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor. Iar pentru că amatoarele de cumpărături sunt fericite atunci când își înnoiesc garderoba cu multe accesorii, la ediția Bag Expo dedicată Zilei Femeii își vor putea alege oricâte își doresc, pentru că toate gențile de damă sunt la jumătate de preț. La Bag Expo vor fi prezentate peste 6.000 de articole, pentru toate stilurile: plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele. Toate genţile şi accesoriile sunt realizate respectând tendințele actuale și din materiale de calitate, precum piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Produsele au fost create în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

 

Domnilor le va fi ușor să găseacă sugestii de cadouri care să le surprindă pe femeile din viața lor, pentru că în aceeași perioadă se desfășoară și ediția specială de Ziua Femeii a Expomineralia. La târgul de pietre preţioase şi semipreţioase găsesc o selecție de bijuterii, accesorii și decorațiuni, atrăgătoare prin formă și culoare, care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi feminine. În plus, pot opta pentru articole cu pietre alese în funcție de zodia sau personalitatea celor cărora le vor fi dăruite. Expomineralia reunește peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

Comentarii Facebook