Reacții ȘOC ale lui Șerban Huidu la adresa celor care îl consideră criminal


Fostul om de televiziune Șerban Huidu le-a dat răspunsuri acide cititorilor blogului său care îi spun ca este un criminal și că merită să facă pușcărie, în urma unui mesaj postat de acesta după o pauză de șase luni.

Serban Huidu le-a transmis celor care il fac criminal ca trebuie sa vada care este diferenta intre crima si accident si a ironizat mai multe persoane care l-au jignit, scrie PRO TV.

adrian: "Esti ca tara asta, plin de umor".

Serban Huidu: "Stii? Era o vorba:viata e de rahat si tu esti plin de viata!"

Cleo: "Ceva bun nu puteai si tu sa faci. Intelege odata ca nu te mai inghite nimeni."

Serban Huidu: "Ca nu ma inghiti tu nu inseamna ca nu ma inghite nimeni! Un bicarbocalm ti-ar prinde bine!"

Shine: "Citesc si ma minunez cat de habarnista si “iertatoare” este lumea.. Pai cum sa apreciez un om care cauzeaza un accident mortal pe o sosea in Romania? In 100% din cazuri persoana respectiva ( om de rand fiind ) merge la PUSCARIE!! Acolo iti este locul! Tare sunt curios, daca din intamplare, persoanele care au murit erau rude cu unii dintre fanii astia care il tot incurajeaza pe criminal, oare il mai sustineau acum? Mai are si tupeul nesimtit sa apara public! "

Serban Huidu: "Vezi care e diferenta intre crima si accident! Da! e meseria mea si o fac in continuare spre disperarea ta si a multora! Poti sa mori de ciuda!"

Comentarii Facebook