Reacția GENIALĂ a unei profesoare, după ce un student i-a scris pe foaia de examen să îl treacă FOTO


Lucrarea unui student din România, în care acesta o roagă pe profesoară să îl treacă examenul pentru a nu repeta anul, face furori pe internet.

Studentul îi cere, cu tupeu, profesoarei să îl treacă examenul, spunându-i că dacă nu ar fi cei ca el, care plătesc taxele, nu ar mai fi bani pentru salariul său.

Mai mult decât atât, neobişnuita solicitare scrisă de student în lucrare, în locul răspunsurilor, este plină de greşeli de punctuaţie şi ortografie, scrie adevărul.ro

Doamna profesoară habar nu am să răspund la ce aţi întrebat vă rog frumos să mă treceţi dacă pic examenul ăsta pic tot anul 2!!! Dvs. trebuie să fiţi conştientă că eu plătesc taxa la facultate asta şi dacă nu ar mai fi din ăştia ca mine nu ar mai fi bani din care să vă luaţi salariul. Vă rog din suflet!“, a scris studentul pe foaia de examen, în locul subiectului pe care îl avea de rezolvat.

Răspunsul profesoarei a fost însă unul pe măsură.

Domnule student, cred că ar fi foarte urât să permit cuiva ca dumneavoastră să creadă că îmi asigură mie salariul după atâţia ani de muncă. Succes!“.

 

Comentarii Facebook