Cadou de Valentine's Day! Cinci impachetari in ciocolata sau in portocale la 169 de lei, in loc de 380 de lei! Vezi aici oferta!

Daca vreti sa ii oferiti iubitei un rasfat de Valentine's Day, o impachetare in ciocolata este cadoul care o va incanta cu siguranta. Daca vreti sa faceti si economii e bine sa prindeti ofertele speciale. Acum puteti cumpara 5 impachetari in ciocolata sau in portocale la 169 de lei in loc de 380 de lei, in cadrul unei oferte speciale oferite de centrul de infrumusetare Luna din Cluj-Napoca si Red Deal .

 

Tratamentul cu ciocolată (ciocoterapia) se recomandă pentru zonele deshidratate, pentru celulită edematoasă şi remineralizarea tegumentului şi este tratamentul perfect pentru finalul sezonului rece! După un pachet complet pielea va fi hidratată şi strălucitoare, celulita se va diminua, iar dumneavoastră veţi fi  foarte  relaxată datorita aromei minunate din timpul împachetării.  Masca profesională este sub formă de spumă care se încălzeşte după aplicare, dăruind o stare  de   bine şi relaxare mentală.

Tratamentul cu portocale este perfect pentru tonifiere tegumentară, celulită superficială şi hidratare profundă. Datorită uleiului esential de portocale şi extractului de alge brune, efectul obţinut după o serie de şedinte va fi de aspect mai ferm şi luminos al tegumentului, diminuarea macronodulilor celulitici, revigorare generală.  

Pentru orice tip ce tratament veti opta, veti beneficia de la inceput de o evaluare estetica  ce poate cuprinde şi o analiză corporală computerizată şi dacă e cazul un program nutriţional personal.

Gasiti oferta pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook