Rapper-ul Danut Mirica a stat 2 saptamani in coma! Citeste-i povestea

 

Rapper-ul Danut Mirica care a cucerit juriul de la "Romanii au talent" din scaunul cu rotile ascunde o poveste dramatica. 

 

Tanarul a fost victima unui accident rutier grav, dupa care a stat doua saptamani in coma si trei luni imobilizat pe patul de spital. Masina in care se afla a lovit un copac, iar Dan Mirica a ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile.

 

"Voiam sa le arat tuturor ca o pereche de picioare nu ma tin pe loc si ca intr-o zi voi reusi sa pornesc din nou pe acel drum de pe care am fost nevoit sa ma retrag intr-o salvare", mai spune Danut Mirica, alias Da'Cruz.

 

"In urma unui accident de masina am ramas paralizat intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii mele. Acum cinci ani, cand cu masina pe care lucram ca taximetrist ma pregateam sa merg catre un concert. Alaturi de mine, in acea masina se aflau inca trei persoane printre care si o fata, Cristina, cu care inregistrasem doua melodii. Din cauza unei balti de pe sosea am pierdut controlul volanului, iar in acea clip? in loc sa urcam pe scena, acolo unde ne astepta o gramada de lume, am fost nevoiti sa urcam pe o targa, intr-o salvare", spune Danut.

 

"Dupa mai bine de trei luni de stat numai in pat m-au pus intr-un scaun cu rotile. Imi era greu sa ma obisnuiesc cu tot ce mi se intampla", a mai spus cantaretul. 

 

Dan Mirica nu a abandonat lupta cu viata si a inregistrat un album, dar a si urcat multe melodii pe YouTube, adunand si multi fani. 

 

"Am fost indemnat sa ma apuc iar de muzica. Unii credeau cu adevarat ca pot face asta insa puteam sa o fac? Stiind ca urcam candva pe scena pe picioarele mele pe scena, acum vazandu-ma lumea intr-un carut ma vor aplauda pentru ceea ce fac sau pentru ceea ce sunt? Nu puteam sa accept ideea ca cineva vreodata ma va aplauda din mila. S-a ivit ocazia sa merg intr-o locatie in care se organiza o seara hip hop, unde mi-am fauct curaj sa ies din nou in fata lumii si sa fac ceea ce imi place sa fac cel mai tare, sa cant", spune Danut Mirica.

 

Tanarul constantean si-a facut curaj si s-a inscris la Romanii au talent, unde a impresionat pe toata lumea. 

 

Danut Mirica, rap la Romanii au talent dintr-un scaun cu rotile! VIDEO


Comentarii Facebook