PSD Cluj se remarcă la nivel național cu burgerul cu foiță de aur, promovat de unul dintre lideri: ”Dau rinichi pe 2 burgeri” - VIDEO


Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, a ajuns viral pe Tik Tok, cu burgerul cu foiță de aur, care costă cât masa unui clujean la cantină, pentru o jumătate de lună.

Inflația nu se simte la PSD Cluj, unde Avram Gal spune că burgerul cu foiță de aur nu este scump. 

El chiar îi cheamă pe oameni să guste din el, pentru că merită 250 de lei. Ba mai mult, Gal a spus că nici este scump, deși este de aproape cinci ori cât prețul mediu al unui burger obișnuit.

Burgerul cu foiță de aur costă 250 lei, mai mult cu 50 de lei decât un abonament zilnic la o cantină, unde se poate servi masa cu 200 de lei pentru jumătate de lună. 

Oamenii care au văzut imaginile au spus că nici la Salt Bae, celebrul bucătar turc, nu este așa scump. ”Dau rinichi pe 2 burgeri”, ”De 250 de lei, macar puteati sa il si prajiti. Multa sanatate”, ”Eu cred ca mi-l pun la mana, smecher ceasul”, ”Și fara paine cat costa???”, ”E cam ieftin daca era 300 veneam!!!”.

Avram Gal, liderul PSD Câmpia Turzii, zonă defavorizată a Clujului, crede că oferta este foarte bună. Patronul localului ar vrea să candideze la funcția de primar al orașului, care acum este condus de PNL.

Comentarii Facebook