Programul de joi al Zilelor Culturale Maghiare din Cluj



Inaugurarea străzii festivalului - str. Kogălniceanu - este noutatea celei de-a patra zile a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj.

Deschiderea noii locaţii va avea loc la ora 11, acolo urmând să aibă loc diverse concerte, dar să fie prezente şi standuri ale producătorilor, ale muzeelor şi editurilor, terase etc.

La ora 15, pe scena de pe str. Kogălniceanu se va desfăşura un spectacol de dans al copiilor din Căpuşu Mare, de la ora 17 concertul Operettissimo, de la ora 18 dansuri renascentiste cu trupa Passeggio, iar de la ora 19 concertul lui Baricz Gergő.

Tot la ora 15, doritorii pot face un Tur al Orgilor din bisericile clujene, cu informaţii în maghiară şi română. Întâlnirea grupului are loc la Biserica Reformată de pe str. Kogălniceanu.

Expoziţiile nu lipsesc nici joi: la ora 17, la Asociaţia Barabás Miklós Céh va avea loc vernisajul expoziţiei lui Soó Zöld Margit, în timp ce la cafeneaua Insomnia va fi deschisă expoziţia lui Mányoki Bence.

La ora 18, organistul Erich Türk concertează la Biserica Luterană de pe Bd. 21 Decembrie nr. 1, iar la ora 20, în Piaţa Unirii cântă Edda.

Comentarii Facebook