Profesorul de actorie al lui Quentin Tarantino, pentru prima data la Cluj! Tine cursuri cu 314 euro FOTO


Dov Simens, profesorul de film numarul 1 al Americii, a sosit la Cluj cu faimosul sau curs 2 Day Film School. Cursul va fi sustinut in cadrul evenimentului Hollywood in Transilvania, in perioada 2-3 iunie 2012, la TIFF.

De programul initiat de Dov Simens au beneficiat actori precum Quentin Tarantino, Guy Ritchie sau Will Smith.

Participantii de pana acum la cursul 2 Day Film School au avut impreuna incasari de peste 16 miliarde de dolari la box office, ceea ce face ca Dov Simens sa fie indubitabil cel mai de succes profesor de film al Americii, cursul sau avand o rata de succes mai mare decat orice alta scoala de film din lume.

"Ma bucur ca am ajuns in Estul Europei, mai ales ca am urmarit cu interes evolutia scolilor de film din aceasta zona. imi plac efervescenta si entuziasmul est-europenilor, care aduc un suflu proaspat cinematografiei – se poate vedea, de altfel, si in premiile tocmai decernate la Cannes. Sunt curios sa vad perspectiva cursantilor de aici asupra industriei noastre", a declarat Dov Simens.

La atelierul de la Cluj-Napoca vor participa peste 50 de cursanti.

Cursul lui Dov Simens se bucura de un succes enorm peste tot in lume si era firesc ca interesul sa fie ridicat si acum, cand a venit pentru prima data in Europa de Est. Locurile cu pret redus au fost ocupate in totalitate si se mai pot face inscrieri last minute, la pretul de 314 euro.

 

Toti participantii vor primi un certificat de absolvire si o diploma de producator de film de la Hollywood Film Institute din California. Cursul este organizat de Transilvania Pictures si Institutul pentru Comunicare Sociala si New Media, in asociere cu TIFF. Partenerii proiectului sunt revista online IQads, editura britanica ProFusion, echipa Creative Monkeys, Primaria Cluj Napoca, Universitatea Babes Bolyai, revista Capital, asociatia Student Media, Biblioteca judeteana "Octavian Goga" Cluj, firma de ceaiuri VioTea si pizzeria New Croco. 

Comentarii Facebook