Primarul Clujului Sorin Apostu a fost astazi "politist"! A tras cu arma, a prelevat probe de la un jaf si s-a autoaparat! - VIDEO


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost elev pentru o zi la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan". Apostu a prelevat amprente, a tras cu arma si a luat lectii de autoaparare.



Edilul sef al orasului a stat in banca la o ora de criminalistica si a facut chiar si practica. Specialistii de la Scoala de Agenti de Politie l-au invatat cum sa preleveze probe de la locul unei infractiuni. Apoi au anuntat un "jaf", iar primarul a trebuit sa ia amprentele si sa puna in practica ceea ce tocmai invatase.

 

De la ora de criminalistica, Apostu a fost sa traga cu arma: un pistol similar celor folosite de agentii de politie aflati in patrulari.

 

Din sala de trageri, Apostu a ajuns si in cea de sport, unde a luat lectii de autoaparare. Antrenorul de la Scoala de Agenti de Politie l-a invatat pe edilul sef   cum sa puna la pamant un infractor care il ataca.



Sorin Apostu a ascultat sfaturile si chiar le-a pus in practica, l-a trantit la pamant pe unul dintre elevii scolii. Tanarul a strans din dinti, pentru ca primarul s-a dovedit un adversar redutabil. Ce-i drept, "cu ajutorul si bunavointa acestuia", a recunoscut Sorin Apostu.


La finalul "probelor" de politist, primarul nu a reusit sa ia nota 10, ci doar 9+. Atat i-a dat comandantul Scolii de Politie Septimiu Muresan.


La evenimentul de astazi a fost invitata si o clasa de elevi de la Liceul teoretic Lucian Blaga, care au vazut cum se pregatesc viitorii politisti.

 

 

Comentarii Facebook