Prima ediție de VARĂ a Bag Expo și Expomineralia, la Iulius Mall Cluj



Primele zile de vară sunt un bun prilej pentru doamne și domnișoare să se asigure că au în garderobă accesorii în tendințe. Iulius Mall Cluj le vine în întâmpinare cu noi ediții ale târgurilor mult îndrăgite, Bag Expo și Expo Mineralia.

Până duminică inclusiv, 12 iunie 2016, la parterul Iulius Mall Cluj se reinstalează universul accesoriilor - Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecția de genți de vară, care se remarcă prin rafinament și paleta largă de nuanțe. Indiferent dacă își doresc piese casual, clasice, elegante sau sport, la Bag Expo sunt modelele „must have” ale sezonului cald. În plus, clientele au ocazia să revadă geanta gigant, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an.

Pe lângă exponatul vedetă, sunt prezentate alte aproximativ 6.000 de articole, fiecare dintre ele ieșind în evidență prin formă, culoare, textură sau detaliile aplicate. Tinerele care se pregătesc pentru banchet sau pentru evenimente speciale găsesc plicuri elegante și clutch-uri, în timp ce bagajul pentru vacanța de vară poate fi completat cu genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. La Bag Expo sunt disponibile și accesorii pentru domni, aceștia putând alege serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.

Tot până duminică, Iulius Mall găzduiește o nouă ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase, Expo Mineralia. Expoziția cu vânzare reunește zeci de mii de podoabe, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. În continuare, doamnele și domnișoarele care vor să își asorteze garderoba cu accesorii meșteșugite după propriul lor design, pot face asta în sectorul de workshop.

Comentarii Facebook