Joi 16 Septembrie

Povestea emoționantă a lui Dan Negru: Am un sms in cartelă de 14 ani. Îl deschid in fiecare 1 ianuarieDan Negru a fost și în acest an lider incontestabil de audiență la trecerea dintre ani, show-ul său fiind clasat pe prima poziție ca și rating, însă acesta acesta nu uită să îl omagieze pe cel căruia îi datorează totul, Valeriu Lazarov.

Omul de televiziune a povestit pe blogul său personal că păstrează un sms de la Lazarov de 14 ani, pe care îl citește în fiecare 1 ianuarie.

"Am un sms pe cartela de telefon pe care-l port după mine de vreo 14 ani. L-am primit pe cărămida Nokia, telefonul meu de atunci. Iată-l : "Dan, frumoasă audiență de revelion, felicitări! Salutări celor de acasă. La mulți ani V.L.
Deschid sms asta în fiecare 1 ianuarie, dimineața! Aseară programul nostru de revelion a fost din nou lider detașat de audiență, a adunat cei mai mulți români în fața televizoarelor. Mi-e dor de V.L și de sms-uri lui politicoase și elegante... V.L înseamnă Valeriu Lazarov. Mulțumesc!", a mărturisit Dan Negru pe blogul său.

Comentarii Facebook