Povestea demnă de film a lui Cosmin Gabor, concurentul din Cluj care s-a certat cu Brenciu la ”X Factor”!

 

Cosmin Gabor, concurentul de la ”X Factor” care s-a certat dur cu Horia Brenciu, are o poveste demnă de un film.

 

Cosmin a crescut la orfelinat de mic copil, iar de la 18 ani a fost nevoit să își câștige existența.

 

La varsta de doi ani, am fost abandonat de parinti intr-o casa de copii din localitatea Gherla, judetul Cluj. Peste sase ani, am ajuns intr-un alt orfelinat, iar la 18 ani, eu si alti baieti de varsta mea am fost aruncati in strada si fiecare dintre noi trebuia sa-si faca un rost in viata. Atunci, am constientizat ca fara scoala nu faci nimic, asa ca am dat la liceu. Nu mi-a iesit din prima, dar nu eram de condamnat! Cel mai greu mi-a fost sa iau examenul de capacitate ca sa intru la scoala, pentru va nu aveam unde sa invat! Am dat de vreo patru ori!!! Am trait clipe groaznice, caci nu aveam unde sa locuiesc si imi faceam temele prin scari de bloc. Ca sa ma intretin, am incercat sa imi caut de lucru. Cu greu, am gasit ceva… M-am angajat la o spalatorie auto, unde am muncit aproape trei ani. In Ajun de Craciun, spalam masinile si plangeam ca nu aveam de niciunele. Nimeni nu ma intreba care era viata mea, daca am parinti sau daca imi doresc ceva de mancare. Ingrozitor, dar asta este, nu ne nastem toti cu o stea norocoasa in frunte”, a povestit Cosmin.

 

Acum el are 29 de ani și a ajuns să își cunoască frații. ”Mi-am dorit foarte mult sa o cunosc pe mama si pe tata. Am facut multe cercetari, am aflat ca am 13 frati care locuiesc in Turda, dar pe parinti nu i-am vazut niciodata.  Am aflat ca parintii mei au murit, tata la 53 ani, rapus de cancer, iar mama la 58, dupa ce a facut un infarct... M-a durut inima si sufletul ca nu i-am cunoscut, as fi dat orice sa-i privesc in ochi si sa-i intreb de ce m-au abandonat! In fine, asa a fost sa fie, dar nu m-am oprit sa imi ajut rudele”, a povestit Gabor conform wowbiz.ro.

 

Acum Cosmin Gabor cântă la un bar, dar participă și la concursuri de talente. ”Acum, slava Domnului, ma intretin singur,  fac karaoke la un local din Cluj si imi platesc chiria si cheltuielile de la bloc fara a fi restant vreodata. Viata mea s-a schimbat si sper ca muzica ma va ajuta sa ajung in locuri in care sa ma simt cu adevarat implinit”, a mai spus clujeanul.

 

Ultima participare a fost la ediția din acest an a X Factor, unde s-a și certat cu Horia Brenciu.

 

Vezi AICI incidentul.

Comentarii Facebook