Piesa de teatru ”Un toast cu diavolul”, miercuri, 28 noiembrie. Regia aparține singurului clujean în competiţia de scurtmetraje de la TIFF

 

Piesa de teatru ”Un toast cu diavolul” se joacă miercuri, 28 noiembrie, ora 19.00, la Piano Cazola, Cluj-Napoca.

 

Create Act Enjoy și Piano Cazola Events pun în scenă piesa de teatru ”Un toast cu diavolul”, după o idee de M.J. Weeks, în regia lui Cristian Pascariu, singurul clujean în competiţia de scurtmetraje la TIFF.

 

Spectacolul este oferit de trupa de teatru Create Act Enjoy, regia Cristian Pascariu. Actori sunt: Diana Buluga, Raluca Lupan și Mihail Onaca. 

 

Diavolul secolului XXI abandonează veșmintele cornutului medieval și se recomandă drept un business-man stilizat și șarmant, directorul singurei corporații subpământene. Alături de două nimfe demonice, Diavolul destăinuie povestea sinceră a succesului său, având drept cadru o petrecere de senzație. Comic, subtil și tranșant, spectacolul „Un toast cu Diavolul” vă invită să ciocniți paharele cu V.I.P-urile istoriei, clienți fideli ai companiei, prezenți în arhivele SatanCorp”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Comentarii Facebook