Vineri 19 August

Piesa de teatru pentru copii ”Vrăjitorul din Oz” revine la Cluj, la cererea publicului. Vezi când va avea locDatorită succesului avut data trecută, cei de la Cortina Events aduc din nou piesa de teatru ”Vrăjitorul din Oz” la Cluj-Napoca.

Deoarece ambele reprezentatii ale spectacolului "Vrajitorul din Oz" din stagiunea trecuta, au avut un mare succes, multi parinti nereusind sa mai gaseasca bilete, am fost intrebati cand revine la Cluj acest spectacol. Astfel, am decis sa pasim din nou pe taramul acestei povesti celebre, pentru a le da viata personajelor atat de indragite de cei mici”, anunță organizatorii.

Totodată, în cazul in care copilul este tinut in brate de catre parinte, nu este necesara achizitionarea de bilet pentru copil.

Pretul biletelor variaza intre 29 si 49 lei, si pot fi achizitionate online prin biletmaster.ro, standul de bilete din Iulius Mall, Casa de Cultura a Studentilor si Agentia Teatrala.

Spectacolul ”Vrăjitorul din Oz” va avea loc în data de 22 noiembrie, la Casa de Cultură și va fi pus în scenă de actorii Teatrului Excelsior, din București.

Comentarii Facebook