Electric Castle 2016 începe cu o RATARE. După baia de nămol din 2015, urmează ASTA

 

Electric Castle a scos la vânzare abonamentele pentru ediția din 2016, fără ca organizatorii să fie pregătiți.

 

Cele cinci mii de abonamente Early Bird scoase la vânzare cu pretul de 219 lei au putut fi cumpărate numai de unii, pentru că site -ul celor de la Electric Castle a picat. 

 

Pana acum v-am admirat modul in care ati facut PR, cum comunicati si ce festival ati facut. Dar sa nu poti sa cumperi bilete de la voi de pe site mi se pare rusinos. Si sa dau 50 de ron in plus pentru 2 bilete. Luate de pe eventim cu toate taxele de jecmaneala. A fost o lipsa de respect fata de publicul vostru vechi. Aveti o mare bila neagra.... Si imi pare rau ca disperarea concurentei va face sa procedati asa. Credeam ca sunteti alta clasa. Deocamdata simt ca m-am inselat”, a scris un fan al festivalului pe Facebook.

 

Cei de la Electric Castle le-au sugerat fanilor să rezerve abonamentele de pe site -ul Eventim, dar acolo oamenii trebuie să plătescă alte taxe. ”Doar pe eventim merge... totalul este 244 ron”, a scris un utilizator, față de 219 prețul anunțat de organizatori.

 

Chiar și cu aceste probleme, abonamentele au fost vândute. Cei care nu au apucat să le cumpere trebuie să aștepte acum o altă oportunitate.

Comentarii Facebook