Piesa de teatru ”Fluturi și oameni”, câștigătoare a unui premiu prestigios, pusă în scenă la Cluj. UPDATE Piesa s-a anulat


Cortina Events organizează duminică, 10 mai 2015, de la ora 11.00 un spectacol de teatru pentru copii şi părinţi neastâmpăraţi, şi anume “Fluturi şi oameni”,la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Piesa este una foarte renumită, aceasta primind în anul 2012 Marele Premiu al Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”.

”"Fluturi şi oameni" este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Copii, care sigur vor înţelege de ce fluturii, mai nou, iau lecţii de balet, cum se face că veveriţele merg la cumpărături în paşi de step si ... unde îşi vor petrece luna de miere Scufiţa Rosie şi Lupul cel Rău.

O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate, un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu si Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală”, spun organizatorii evenimentului.

Piesa este recomandată copiilor cu vârsta intre 3 si 11 ani.

Totodată, organizatorii evenimentului au pregătit o surpriză pentru cei care cumpără biletele în intervalul 6 mai, ora 12.00- 8 mai, ora 21.00. Astfel, în intervalul respectiv, adulții vor plăti biletele la același preț ca și cele pentru copii.

Biletele sunt disponibile la Agenţia Teatrală, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe biletmaster.ro. Pentru mai multe informații, puteti accesa pagina de Facebook www.facebook.com/cortina.events

 

-----------------------------------------------------

 

UPDATE

 

 

Oraganizatorii evenimentului anunță că, din păcate, spectacolul a fost anulat. Cei care și-au achiziționat bilete pentru piesa de teatru își vor putea primi banii înapoi din locul din care le-au achiziționat. Astfel, cei care au cumpărat bilete de la Agenţia Teatrală sau standul de la Iulius Mall pot merge cu el înapoi și li se vor returna banii, iar cei care au cumpărat de pe biletmaster.ro trebuie să contacteze furnizorul.

 

 






Comentarii Facebook