Peste 86.000 de oameni în ziua 4 de UNTOLD! Steve Aoki a zis că e ”cel mai tare festival din lume”


Peste 86.000 de petrecăreți au participat la ultima zi a festivalului UNTOLD 2017.

Cel mai așteptat artist al zilei, dj-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe Dragon’s Nest și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj.

Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul UNTOLD din România. Mesajul “Mi-a fost un dor incredibil de voi!” i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe dj-ul olandez.

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA



Steve Aoki, care a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD, a fost atât de vrâjit de publicul din România încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste program.

Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume ”, a spus Aoki.

Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”, a declarat și dj-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragon’s Nest.

Alan Walker a venit pentru prima dată în România și a fost unul dintre artiștii aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a patra zi a festivalului,Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții.

Organizatorii UNTOLD 2017 susțin că, în cele patru zile de festival, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumiiau participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

Comentarii Facebook