Peste 2.500 de clujeni au participat la inaugurarea Iulius Parc - FOTO

 

Peste 2.500 de clujeni au participat la inaugurarea Iulius Parc, realizat de compania Iulius Group pe terenul Consiliului Județean Cluj și al Primăriei Cluj-Napoca.

 

Evenimentul festiv a fost marcat printr-un spectacol extraordinar oferit de Opera Naţională Română Cluj-Napoca. Peste 2.500 de iubitori ai muzicii clasice şi ai naturii au venit la inaugurarea Iulius Parc, cel mai modern spaţiu de relaxare din oraş.

 

Timp de aproximativ o oră, vizitatorii noului parc au fost încântaţi de concertul talentaţilor artişti ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla au răsunat în Iulius Parc, într-o armonie perfectă cu peisajul revigorant.

 

Suntem încântaţi că am putut aduce natura mai aproape de clujeni, care au ales într-un număr atât de mare să sărbătorească alături de noi inaugurarea Iulius Parc. Vizitatorii s-au bucurat de concert, s-au plimbat pe alei, s-au relaxat pe gazon, au mers cu bicicleta şi au admirat priveliştea Lacului de Vest de pe pontonul suspendat deasupra apei, aşa cum se întâmplă în parcurile din marile oraşe europene”, a declarat Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

 

Până pe 6 noiembrie, clujenii sunt invitaţi să participe la campania ”Natura mai aproape de tine!”. Toţi cei care vor posta pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează ”colţul lor preferat de verdeață” vor putea ajuta la amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia special creată înseamnă un leu donat de Iulius Group cu acest scop. Lucrările vor fi realizate de Asociaţia Claudiopolis - Asociaţia pentru Dezvoltarea Comunităţii.

   

Parcul de pe malul lacului Gheorgheni, plin de lume! VEDERE AERIANĂ cu întreaga zonă - FOTO

 

Iulius Parc se întinde pe o suprafaţă de trei hectare şi este o investiţie de peste două milioane de euro a Iulius Group, realizată pentru comunitatea clujeană. Lucrările de reamenajare au presupus regenerarea vegetaţiei prin plantarea a peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni şi a aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic. Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.

 

 

 

Comentarii Facebook