Peste 1.000 de copii au descoperit corpul uman participând la expoziția ”The Human Body for Kids” de la Iulius Mall Cluj


Iulius Mall Cluj a pregătit o nouă activitate inedită, educativă și distractivă pentru copii. Cei mici pot participa la expoziția „The Human Body for Kids”, unde se transformă în „medici” și  învăță totul despre corpul uman. Evenimentul interactiv va continua până pe 1 martie 2020.

Costumați cu halate de doctori, peste 1.000 de copii au pornit până acum în incursiunea educativă și distractivă de la expoziția „The Human Body for Kids”. Accesul la eveniment este gratuit și este oferit de NTT DATA Romania.

Cei mici află cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, inimă și sistemul respirator și fac experimente. Punctele de atracție sunt masa de operație interactivă și aplicația de realitate augmentată, cu ajutorul căreia pot să vadă propriile organe interne. Pe lângă informații, copiii au parte și de momente distractive și de diverse experimente care-i pot inspira chiar spre viitoare cariere. De la eveniment, prichindeii pleacă acasă cu multe informații, voie bună și cu diplome de merit.

Durata unui tur este de aproximativ 50 de minute și activitățile se realizează cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate superioară, precum cele de muzeu.

Expoziția va fi deschisă până pe 1 martie, în zona Atrium, la Iulius Mall Cluj, iar rezervările se fac la Info Point.

Expoziția „The Human Body for Kids” este organizată de Iulius Mall Cluj, în parteneriat cu NTT DATA Romania, Regina Maria și Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook