Pescobar și-a cumpărat penthouse de 2 milioane de euro. Patronul de la Taverna Racilor: „Nu există piscină așa mare în România”


Paul Nicolau, cunoscut sub numele de scenă Pescobar, se bucură de un mare succes cu lanțul său de restaurante. Deși în ultima perioadă a mai avut unele dificultăți, inclusiv închiderea restaurantului din Cluj pentru o scurtă perioadă, la începutul anului 2024, patronul de la Taverna Racilor nu pare să ducă lipsă de bani.

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro. Într-un videoclip pe TikTok, Paul Nicolau a prezentat apartamentul, încă în construcție, și a vorbit despre planurile sale, care includ o sală de cinema, o sală de fitness și multe altele, și se așteaptă ca amenajarea să ajungă la „milionul” de euro.

„Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România.

Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…) Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion.

Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema. Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri.

Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel. (…)

Deja e o piscină aici, dar asta e eșec, vreau să o dau jos. Piscina va fi toată asta, de acolo până acolo. Nu există piscină așa mare în România.

Nu mai contează (n.r.- costul piscinei). Acolo în colț jacuzzi, aici sus o să fie saună, zonă pentru masaj, grătar, bar. În septembrie (n.r.- va fi gata apartamentul). Eu îl fac și o să-l pun la vânzare, ca cel mai scump apartament, eu mă bucur că nu cred că o să găsesc imediat să-l cumpere cineva”, a povestit Pescobar, într-un video postat pe TikTok.

Comentarii Facebook