Nu doar în imobiliare sunt „oferte de nerefuzat” la Cluj. Nici cu restaurantele care livrează mâncare prin aplicații nu ne e rușine: „Aia nu e salată”


Au luat-o razna prețurile și la mâncarea comandată prin aplicațiile de food-delivery la Cluj. Pe o platformă de socializare un utilizator a pus „oferta zilei”, o salată caesar a cărei preț a fost scăzut de la 47 de lei la 32. 

În imagine apar nici mai mult nici mai puțin, câteva frunze de varză chinezească peste care a fost aruncat un sos și câteva crutoane. 

„Oferta de nerefuzat pe tazz, salată cu crutoane redusă de la 47 de lei”, a scris un utilizator pe platforma reddit.

Clujenii au făcut haz de necaz:

„Aia nu e salată e buruiană smulsă de pe marginea șoselei la Apahida”;

„Am un venit mult peste mediu și bunul simt mă face sa nu intru si sa nu comand de pe aplicațiile astea. Doar așa se poate normaliza treaba asta. La prânz un meniul zilei la cantina primăriei e mult mai decent 25 lei pentru doua feluri de mâncare și salata”;

„Să mănânci în lux înseamnă nici să mai tai frunzele mai mici la salată aparent”;

„Genul ăsta de produse nu sunt reale! Sunt o metodă prin care statul paralel testează inteligenta populatiei. În momentul în care destulă lume comandă 2 frunze de salată pentru 50 de lei, statul paralel va avea în sfarșit confirmarea că suntem prea bătuți în cap pentru a organiza contraofensive și se va trece la următoarea faza a planului de dominație mondială!”, mai râde un clujean. 

u.jpeg


Comentarii Facebook