Patru zodii lovite de noroc în martie! Au parte de creșteri financiare fabuloase, au noroc din plin din partea astrelor


Primăvara aceasta, planetele se vor alinia pentru a aduce vești bune semnelor zodiacale. După multe momente de cumpănă, patru dintre ele vor fi capabile să profite de oportunitățile financiare și să se bucure de micile plăceri ale vieții. Astrele favorizează negocieri de succes şi câştiguri substanţiale.

Berbec

Berbecii vor reuși să-și impresioneze persoana iubită la început de primăvară. O vor surprinde cu un bilet către o destinație la care au visat de multă vreme să meargă. Fiorii dragostei vor fi și mai puternici. De asemenea, acești nativi vor primi un telefon pe care l-au așteptat de mult timp. Berbecii primesc și un sfat din partea astrologilor. Este bine să renunțe la comparația cu ceilalți, iar dacă o fac ar fi bine să nu-și mai evalueze defectele în raport cu calitățile persoanei pe care o are în vizor. În acest mod nu fac decât să se mustreze. Acum, datorită norocului oferit de astre, în luna martie, ei pot avea șansa la o primă la locul de muncă sau poate, de ce nu, o creștere salarială spre finalul lunii.

Taur

Taurii vor primi și ei un telefon la început de primăvară, legat de cariera lor. Li se va propune o funcție fix pe gustul propriu, într-o companie la care au visat de multă vreme. Totul se va întâmpla când se vor aștepta mai puțin și când speranța părea că nu mai există. Taurii își vor schimba radical viața de la jumătatea lunii martie. Vor cunoaște succesul în toate formele lui, iar clipele de fericire vor fi la ordinea zilei. Nimeni nu va mai putea să-i mai abată din drumul lor și își vor regăsi pacea pe care au căutat-o dintotdeauna. Pentru că dețin un noroc aparte din partea astrelor, ei pot trage, acum, lozul cel mare. Acești nativi pot câștiga o sumă impresionantă de bani datorită unui prieten mai vechi. 

Gemeni

Gemenii vor reuși să iasă dintr-o problemă pe care o aveau de multă vreme și pe care nu credeau că o vor mai putea rezolva vreodată. Vor fi recunoscători Universului și vor savura din plin fiecare clipă din viața lor, de acum încolo. De altfel, vor evita pe cât posibil problemele. În plan financiar se prevăd iarăși lucruri bune pentru Gemeni. Bugetul lor se va mări, datorită unei fapte a lor din trecut, la care au contribuit din plin. Odată ce banii vor fi mai mulți, în jurul lor se vor ivi brusc prieteni tot mai ”amabili”. La locul de muncă au parte des de laudele celor din jur și chiar de aprecierile șefilor. Astfel, se crede că acum este momentul potrivit pentru a fi atenți la ceea ce se petrece în jur. Șefii pot ține cont de sacrificiile pe care aceștia le fac și îi pot avansa acum într-o altă funcție.

Pești

Zodia Pești este una dintre cele mai sensibile zodii din Horoscop. Nativii Săgetători sunt persoane complexe, înțelegătoare și foarte prietenoase. Cei născuți sub acest semn zodiacal, sau cei zodiile cu ascendent în Săgetător, au o personalitate impresionabilă și modestă. Uneori, Peștii sunt exagerat de secretoși. Acum, datorită norocului oferit de astre, în luna martie, ei pot avea șansa la o primă la locul de muncă sau poate, de ce nu, o creștere salarială spre finalul lunii.

Comentarii Facebook