Patrick Ciorcilă face furori pe Litoral cu iubita lui - FOTO

 

Tenismenul clujean Patrick Ciorcilă face furori pe Litoral cu iubita lui, una dintre cele mai frumoase tinere din Cluj.

 

Cei doi s-au afișat în cluburile din Mamaia și, chiar dacă nu și-au oficializat relația, din fotografiile postate pe Facebook reiese că formează un cuplu. 

 

Sonia Cristea studiază la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu și este cunoscută și pentru aparițiile la prezentările de modă. Patrick are 18 ani și este unul dintre cei mai prolifici tineri tenismeni români. 

 

Conform clasamentului ATP din luna august, Patrick Ciorcilă, ocupă locul 647, iar cea mai înaltă poziție ocupată a fost locul 534, în 17 martie 2014.

 

Jucatorul clubului Winners Tennis Club a inceput sa joace in circuitul profesionist de seniori cu mai putin de un an in urma, in luna mai 2012, participand in total la peste 20 de turnee futures in Romania, Turcia si India. 

 

”Ma bucur ca am urcat atat de mult in clasament, dar mai important e faptul ca eu simt ca jocul meu e mai bun si ma simt mai puternic pe teren. Sper sa o tin tot asa. Imi doresc sa fiu sanatos si pe viitor, pentru ca ma asteapta un sezon incarcat”, declara Patrick Ciorcilă.

 

Tatăl lui este cunoscutul bancher clujean, Horea Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania. 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook